Cecilie Schmeichel alder

Cecilie Schmeichel er en berømt blogger, ernæringsekspert og fitnesstræner. Hun steg først til berømmelse takket være hendes brors, den danske målmand Kasper, og hendes fars, den tidligere Manchester United-fodboldmålmand Peter, succes. Pigen fik dog hurtigt styr på tingene og blev takket være sin blog en betydningsfuld og berømt person.

Biografi: alder, barndom, forældre

Cecilie blev født i 1990 i København, Danmark. Det var i disse regioner, at hun tilbragte sin barndom. Højst sandsynligt vil stjernen i år blive 33 år. Desværre kender vi ikke den nøjagtige fødselsdato for bloggeren eller andre detaljer i hendes biografi. Hun optræder kun i offentligheden nogle gange, på trods af at hendes familie er usædvanlig berømt og tiltrækker sig offentlig opmærksomhed. Stjernens mor er altså den succesfulde karrieremenneske Bente Schmeichel, og faderen er den tidligere fodboldmålmand fra Manchester United, Peter Schmeichel. Og storebror Kasper Schmeichel (født den 5. november 1986) blev berømt ved at blive målmand i fodboldklubberne Danish International og Leicester City. Hendes forældre blev skilt, men de gjorde alt, hvad de kunne, så børnene havde nok af alting, og de følte sig godt tilpas.

Ægtemand og børn

Bloggeren er lykkelig sammen med sin mand, Joakim Pilkær. I et ægteskab registreret i 2014 er der allerede blevet født to charmerende børn. Børnenes navne er i øvrigt ikke blevet afsløret, fordi parret ikke bryder sig om at lukke fremmede ind i deres liv.

Cecilie Schmeichel børn

Karriere

Schmeichel arbejder hårdt for at levere indhold af højeste kvalitet til sine følgere. Den danske ernæringsekspert, fitnesstræner og berømte blogger deler villigt hemmelighederne bag en sund livsstil med abonnenterne.

Stjernen er ret aktiv på sociale medier som @cecilieschmeichel på Instagram, @bimse70 på Twitter og @cecilieschmeichel på Tiktok. På hendes Instagram, for eksempel, følger 102k følgere bloggerens publikationer med interesse. Stjernen offentliggør sine billeder, hvor hun ikke er genert over sine storslåede former, men aktivt fremmer selvkærlighed og accept af sin krop. Derudover kan du på hendes Instagram se rørende billeder af hendes mand og børn, som hun elsker meget højt. Bemærk også, at stjernen foretrækker en aktiv livsstil. Især hendes billeder på en cykel, gåture med børn og så videre vises nogle gange på bloggen

Cecilie Schmeichel

Bloggeren holder oplysningerne om hendes nettoformue hemmelige.  Cecilie arbejder aktivt, tjener gode penge og tager sig fremragende af sin familie – sin mand og børn. Hun har opnået succes i sit personlige liv og karriere, hvilket aftvinger respekt.

Vægttab

Stjernens vægttabshistorie blev aktivt diskuteret på de sociale netværk. Under en af fødslerne havde kvinden brug for et akut kejsersnit. Det gik op for hende, at hun havde alvorlige vægtproblemer. Og så en dag besluttede hun, at det var på tide at ændre alting radikalt. Vi kender ikke stjernens nøjagtige vægt før hun tabte sig, men ifølge nogle internetressourcer vejede hun omkring 130 kg. Kvinden mente, at hendes overvægt primært var forbundet med dårlige spisevaner. Ak, hun stod også over for alvorlige helbredsproblemer. I et interview sagde stjernen, at hun var tæt på type 2-diabetes. Hun var også nødt til at tage skridt for at undgå trombose. Bloggeren ønskede at være en energisk mor, der aktivt leger og løber rundt med sine børn, og hun ønskede også, at hendes børn skulle være stolte af hende.

Kvinden begyndte at tabe sig og tabte næsten 30 kg i 2018 på bare 16 uger. Hun takker oprigtigt alle, der støttede hende på denne vanskelige vej, især hendes storebror. Bloggeren inspirerede andre kvinder, mødre og piger, der ønsker at se slanke ud og leve et aktivt liv.

By

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *